Autor, director i gestor teatral

Torroella de Montgrí, 1991

Inicio la meva trajectòria dramatúrgica, endinsant-me en el món del microteatre, dirigint, produïnt i guanyant diferents premis de text, com ara la selecció en el 8è Concurs Microteatre, que aposta per autors catalans emergents. A la vegada, començo a col·laborar amb la companyia Cascai Teatre, on faig algunes adaptacions i traduccions teatrals, i participo en projectes escènics col·lectius, de teatre d’instituts i lectures dramatitzades.

Fundador de la companyia Grop, juntament amb dues companyes actrius, apostem per la creació escènica i cultural a l’Empordà, on produïm textos propis, visites teatralitzades i clubs de lectura. El 2022, estrenem “Sempreviva. Una ficció administrativa“, sent finalista al Premi AGT al millor espectacle de les comarques gironines 2022-2023.

Format principalment a la Sala Beckett, on realitzo l’itinerari Beckett (2020-2024), he realitzat cursos amb l’Helena Tornero, Sergio Blanco o Anja Hilling, entre d’altres, complementada amb seminaris i cursos, també en interpretació i direcció escènica, a EADS Eòlia, Teatre Akadèmia, El Galliner o ASSITEJ España. 

També he estat actor en algun projecte audiovisual -com a la pel·lícula Estols, candidata al 16è Premis Gaudí- i en algunes produccions escèniques del FITAG. 

Obres

 

Consulteu l’apartat d’Obres

Premis i reconeixaments

2023 – “Sempreviva. Una ficció administrativa”, obra finalista al Premi AGT-Cristina Cervià al millor espectacle teatral de les comarques gironines 2022-2023

2023 – Menció Especial al Premi Homilies d’Organyà, pel monòleg – relat breu “Color blau perdut”. 

El podeu llegir aquí

2021 – 8è Concurs MICROTEATRE (Granollers), per “Un quadre de Hooper”

2021 – 1r Premi Santa Jordina al millor microteatre (Cardedeu), per “El temps de les formigues”

2018 – 1r Premi FFFM al millor text dramàtic en català (Torroella de Montgrí), per “Les claus”

Traduccions i adaptacions estrenades

2021_UN TAL SHAKESPEARE (90`) – Traducció al castellà

Per la Cia. Cascai Teatre & Marcel Tomàs. Gira per Espanya

Lectures dramatitzades

 

2022_EL MISSATGE DELS OCELLS amb Cia. Nigredo

Dir. Rodrigo García Olza. TEATRE AKADEMIA (BCN)