Obra original estrenada

Per consultar la producció completa (adaptacions, traduccions, etc.) consulteu l’apartat Coneix-me

Sempreviva. Una ficció administrativa (2022)

Quan la Sempreviva, una actriu d’ascendència argentina, descobreix que ha estat donada morta per l’administració, decideix anar a l’ajuntament. Allà s’hi troba l’Angustias, una funcionària que, un xic cremada, és incapaç de ressuscitar-la. Un detonant que les submergirà en una situació cada cop més delirant, on el passat i les identitats que allà hi representen cada cop se’ls hi faran més i més incòmodes. Una comèdia fresca, caòtica i catàrtica, amb tocs musicals i de stand-up, disfressada de sàtira, que reivindica que, de tant en tant, s’ha de cremat tot per tornar a començar.

Finalista al Premi AGT-Cristina Cervià al millor espectacle de les comarques gironines 2022-2023.

Produïda per Cia. Grop (2022-act. En gira) – Teaser i portal Contexto teatral 

Cendra (Microteatre, 2024)

A mitjanit i enmig d’un bosc, tres germanes estan a punt d’escampar les cendres de la seva mare, quan, per error, s’assabenten que no figuren en el testament. Un fet que les obliga a descobrir a una dona, la seva mare, més enllà d’allò que sempre havien cregut. Una comèdia sobre la mort, que es pregunta què hi ha rere la imatge idealitzada de la família.

Produïda per Cia. Grop (2024-act. En gira). Portal Contexto teatral

Julieta, Romeu i Julieta (Microteatre, 2023)

Dos morts apareixen en una cripta de Verona. Aquest és el punt de partida de l’escabrós mite de Romeu i Julieta. Però, i si no tot fos com ens han explicat? I si fos un invent descontrolat per amagar un amor pervers i morbós? La Carla, una ambiciosa periodista criminalista, està decidida a posar red flags a Romeu i a desvetllar la veritat que s’amaga rere el mite romàntic més tòxic de la història…

Finalista al I Concurs Llamborda de Microteatre a Vilobí d’Onyar

Produïda per Cia. Grop (2023-act. En gira). Portal Contexto teatral

El temps de les formigues (Microteatre, 2021)

En una sala d’espera d’una clínica de reproducció, una excèntrica doctora atén a un donant d’esperma i a una dona que es vol quedar embarassada, mentre intenta acabar amb una enigmàtica plaga de formigues. Una comèdia intima i provocadora que s’escola entre els desitjos més salvatges i incontrolables.

1r Premi Santa Jordina de Microteatre de Cardedeu (2021)

Produïda per Microteatre a Escena de Cardedeu (2022). 

Produïda per la Cia. Grop (2021-act. En gira). 

Portal Contexto Teatral

Un quadre de Hopper (Microteatre, 2021)

“Ha estat un error quedar”. Així comença aquesta peça, amb tints autoficcionals, on en Dani i la Marta han decidit citar-se en un bar de benzinera. La Marta només té ganes de tenir una cita “normal”, però en Dani, no li posarà gens fàcil. Una obra que ironitza i es pregunta perquè quedem amb desconeguts en llocs estranys.

Seleccionada al 8ena edició MICROTEATRE de Granollers (2021)

Propera producció per Cia. de J.Duran (2025-)

Produïda per Arsènic. Espai de Creació (2021). 

Portal Contexto teatral